언어

축구
image

Ajax Legends verliezen met 4-2 van Liverpool

De Ajax Legends hebben vanmiddag in het Engelse stadion Anfield met 4-2 verloren van de legendes van Liverpool. Het ging om een benefietwedstrijd.

Sjaak Swart en Danny Blind waren de trainers. Ze hadden onder meer Demy de Zeeuw (4, Jari Litmanen (53) en Urby Emanuelson (37) opgesteld.

Derk Boerrigter maakte al na twee minuten de openingstreffer. Op aangeven van Demy de Zeeuw schoot hij raak.

Na 27 minuten werden Rafael van der Vaart, Jari Litmanen en Simon Tahamata vervangen door Edgar Davids, Kiki Musampa en Michael Krohn-Dehli. Kiki Musampa wist vlak voor de rust de 0-2 te maken.

Na de rust wist Grégory Vignal van Liverpool de 1-2 te maken. In de 75ste minuut zorgde Djibril Cissé er met nog een doelpunt voor dat Liverpool op gelijke hoogte van Ajax kwam.

Vijf minuten later kwam er nog een doelpunt voor Liverpool bij. Dat doelpunt werd gemaakt door Nabil El Zhar. Oud-topspits Fernando Torres maakte weer een paar minuten later de 4-2. Ajax wist niet meer te scoren, waardoor dit de eindstand werd.