Language

Serie A
image

Juventus treft Salernitana met dodelijke tijd

Juventus boekte een zwaarbevochten overwinning op gastheer Salernitana, met een score van 2-1, in de wedstrijd van vandaag, in de 19e ronde van de Italiaanse competitie.

Giulio Maggiore scoorde het doelpunt van Salernitana in de 39e minuut, terwijl een brace voor Juventus werd gescoord door Ilinge Jr. (65' en Dusan Vlahovic (90'+1).

Met deze overwinning verhoogde Juventus zijn score naar 46 punten op de tweede plaats, terwijl hij leider Inter (48) bleef achtervolgen, terwijl de score van Salernitana op de laatste plaats op de ranglijst bevroor op 12 punten.

Ondanks de controle van Juve wist Salernitana via Maggiore in de 39e minuut het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren.

Juventus slaagde er in de 65e minuut in om de stand gelijk te trekken via invaller Eling Junior, na een voorzet die Weah doorgaf naar Vlahovic, die het schot miste en doorgaf naar Junior, die de bal in het net legde.

In de 90e minuut + 1 scoorde Vlahovic een tweede, fataal doelpunt voor de Oude Dame, na een voorzet vanaf rechts gepasseerd door Danilo, stond Dusan erop en ontmoette hem met een perfecte kopbal in het net.