Conecte-se para ver o conteúdo de um local específico

Linguagem

Euro
image

Engeland werd thuis op een gelijkspel gehouden door Noord-Macedonië, en de vooruitzichten op kwalificatie zijn niet rooskleurig.

Engeland speelde gelijk in hun laatste EK-kwalificatiewedstrijd van 2024 tegen Noord-Macedonië en slaagde er niet in om voort te bouwen op de overwinning van 2-0 tegen Malta van vorige week. Ondanks een goede start, zorgde een teleurstellende vertoning ervoor dat het team moeilijk vaart kon maken. Vroeg in de wedstrijd raakte Declan Rice binnen 15 minuten de lat, maar het vertrouwen van het bezoekende team was groot. Riko Lewis maakte een opvallend debuut, maar veroorzaakte een handsbal in de zestien, wat Noord-Macedonië een penalty opleverde. Engeland kwam achter in de eerste helft, een doelpunt van Jack Grealish werd afgekeurd vanwege buitenspel, en toen Harry Kane op het veld kwam, hielp een eigen doelpunt van de tegenstander Engeland niet om de score gelijk te trekken.