Connect to see content from a specific location

Language

Bundesliga
image

Harry Kane scoorde twee keer, Bayern won met 4-2 van Heidenheim en staat weer bovenaan de Bundesliga.

Bayern München heeft zaterdag in de 11e speelronde van de Bundesliga thuis met 4-2 gewonnen van promovendus Heidenheim, en staat met 29 punten bovenaan de ranglijst, met dank aan Harry Kane, die twee keer scoorde. In de 44e minuut van de wedstrijd zorgde een hoekschop van Sané ervoor dat Kane de bal met het hoofd in het doel kreeg, en zo stond het 2-0. In de tweede helft maakte Heidenheim in de 67e minuut een doelpunt, maar Bayern sloeg snel terug en won uiteindelijk met 4-2. Dit was Kane's 17e doelpunt van het seizoen, waarmee hij aan kop gaat in de topscorerslijst. Stuttgart won thuis met 2-1 van Borussia Dortmund en staat voorlopig op de derde plek. In andere wedstrijden speelde Augsburg 1-1 gelijk tegen Hoffenheim; Darmstadt speelde 0-0 gelijk tegen Mainz; en Köln speelde 1-1 gelijk tegen Bochum. Op vrijdag won Borussia Mönchengladbach thuis met 4-0 van VfL Wolfsburg.